Kl. 15.50-16.20

Vi skal ændre måden, vi bygger og bor på

Debatten stiller skarpt på, hvordan vi kan bygge og bo mere bæredygtigt i fremtiden og kommer med løsninger på, hvad vi skal ændre for, at boliger kan skabe rammen om det gode liv, imens det ikke belaster klimaet unødvendigt.

Debat

Bygninger er en uundværlig del af vores dagligdag. Om det er arbejdspladsen, boligen eller den offentlige institution, bygger vi for at skabe rammen om et godt liv, hvor mennesker kan trives. Men vores bygninger står også for ca. 35 pct. af al affald og ca. 30 pct. af CO2-udledningen i Danmark. Derfor er et mere bæredygtigt byggeri afgørende i omstillingen til et klimaneutralt Danmark. Hør med, når vi stiller skarpt på, hvad vi skal ændre for, at boliger kan skabe rammen om det gode liv, imens det ikke belaster klimaet unødvendigt. 

Hvem deltager

    

    

Hvornår og hvor

Praktiske informationer
Kontakt

Jo Anna Solvig Jansen
Jo Anna Solvig Jansen Public Affairs-seniorkonsulent
Public Affairs
E: jaj@ds.dk
T: 39 96 62 97

Andre debatter

Kl. 15.05-15.45

Vi skal ændre måden, vi tænker klima på

Har vi med klimaloven fået et for ensidigt fokus på CO2? I denne debat stiller vi skarpt på, om vi i dag tænker klima på den rigtige måde, og på hvad der skal til for, at vi går fra tanke til klimahandling.

Kl. 16.25-16.55

Vi skal ændre måden, vi producerer og forbruger på

Hør med, når vi stiller skarpt på, hvordan vi får lavet den nødvendige omstilling, både som forbruger og producent. Debatten kigger bl.a. på, om vi har de rigtige værktøjer, der skal til, og om vi har forudsætningerne for at kunne agere bæredygtigt som forbruger.

Vi skal ændre måden, vi flytter os på

Kl. 17.00-17.45

Vi skal ændre måden, vi flytter os på

Vi har inviteret seks skarpe paneldeltagere til at præsenterer deres visioner for, hvordan vi skal transportere os mere grønt i fremtiden. Herefter vil de komme med deres bud på, hvordan vi hurtigst og bedst går fra sort til grønt brændstof.