Kl. 17.00-17.45

Vi skal ændre måden, vi flytter os på

Vi har inviteret seks skarpe paneldeltagere til at præsenterer deres visioner for, hvordan vi skal transportere os mere grønt i fremtiden. Herefter vil de komme med deres bud på, hvordan vi hurtigst og bedst går fra sort til grønt brændstof.

Debat

Transportsektoren er den der sørger for, at vi alle kan flytte os, forbinde os og transportere varer på tværs af landegrænser. Sektoren er, med andre ord, ekstrem vigtig for det liv, vi lever. Med en CO2-udledning på 20 pct. af Danmarks samlede udledning står transportsektoren overfor en stor opgave med at levere på den grønne omstilling. Hør med, når de seks paneldeltagere præsenterer deres visioner for, hvordan vi skal transportere os mere grønt i fremtiden og efterfølgende kommer med bud på, hvordan vi hurtigst og bedst går fra sort til grønt brændstof.

Hvem deltager

   

   

 

 

Hvornår og hvor

Kontakt

Jo Anna Solvig Jansen
Jo Anna Solvig Jansen Public Affairs-seniorkonsulent
Public Affairs
E: jaj@ds.dk
T: 39 96 62 97

Andre debatter

Vi skal ændre måden, vi tænker klima på

Kl. 15.05-15.45

Vi skal ændre måden, vi tænker klima på

Har vi med klimaloven fået et for ensidigt fokus på CO2? I denne debat stiller vi skarpt på, om vi i dag tænker klima på den rigtige måde, og på hvad der skal til for, at vi går fra tanke til klimahandling.

Kl. 15.50-16.20

Vi skal ændre måden, vi bygger og bor på   

Debatten stiller skarpt på, hvordan vi kan bygge og bo mere bæredygtigt i fremtiden og kommer med løsninger på, hvad vi skal ændre for, at boliger kan skabe rammen om det gode liv, imens det ikke belaster klimaet unødvendigt.

Kl. 16.25-16.55

Vi skal ændre måden, vi producerer og forbruger på

Hør med, når vi stiller skarpt på, hvordan vi får lavet den nødvendige omstilling, både som forbruger og producent. Debatten kigger bl.a. på, om vi har de rigtige værktøjer, der skal til, og om vi har forudsætningerne for at kunne agere bæredygtigt som forbruger.