Kl. 16.25-16.55

Vi skal ændre måden, vi producerer og forbruger på

Hør med, når vi stiller skarpt på, hvordan vi får lavet den nødvendige omstilling, både som forbruger og producent. Debatten kigger bl.a. på, om vi har de rigtige værktøjer, der skal til, og om vi har forudsætningerne for at kunne agere bæredygtigt som forbruger.

Debat

Danskere har i gennemsnit et årligt forbrugsbaseret klimaaftryk på 11 tons CO2. Forbrug og produktion har også sit eget verdensmål, da klimabelastende produktions- og forbrugsvaner er en global udfordring. I denne debat tager vi en af vores tids største klimasyndere op til diskussion. Vi ser nærmere på, hvordan vi får lavet den nødvendige omstilling - både som forbruger og producent. For har vi egentlig de rigtige værktøjer, der skal til, og hvor let er det egentlig at agere bæredygtigt som forbruger i dag?

Hvem deltager

 

 

Hvornår og hvor

Kontakt

Jo Anna Solvig Jansen
Jo Anna Solvig Jansen Public Affairs-seniorkonsulent
Public Affairs
E: jaj@ds.dk
T: 39 96 62 97

Andre debatter

Kl. 15.05-15.45

Vi skal ændre måden, vi tænker klima på

Har vi med klimaloven fået et for ensidigt fokus på CO2? I denne debat stiller vi skarpt på, om vi i dag tænker klima på den rigtige måde, og på hvad der skal til for, at vi går fra tanke til klimahandling.

Kl. 15.50-16.20

Vi skal ændre måden, vi bygger og bor på   

Debatten stiller skarpt på, hvordan vi kan bygge og bo mere bæredygtigt i fremtiden og kommer med løsninger på, hvad vi skal ændre for, at boliger kan skabe rammen om det gode liv, imens det ikke belaster klimaet unødvendigt.

Vi skal ændre måden, vi flytter os på

Kl. 17.00-17.45

Vi skal ændre måden, vi flytter os på

Vi har inviteret seks skarpe paneldeltagere til at præsenterer deres visioner for, hvordan vi skal transportere os mere grønt i fremtiden. Herefter vil de komme med deres bud på, hvordan vi hurtigst og bedst går fra sort til grønt brændstof.