Kickoff: Få indflydelse på standard for installation af VE-anlæg

Oversigt

En ny standard for udførelse af mindre eldrevne varmepumpeinstallationer skal hjælpe med bedre energiudnyttelse af de varmepumpeanlæg, som installeres i de danske huse og sommerhuse. En bedre energieffektivitet vil også føre til mindre CO2-udledning og lavere udgifter for ejerne til opvarmning.

Energistyrelsen har bedt Dansk Standard om at udvikle en national standard for udførelse af mindre varmepumpeinstallationer. Standarden skal kunne bruges i forbindelse med Energistyrelsens godkendelsesordning for installatører af små VE-anlæg. Standarden skal også kunne stå alene som en selvstændig, frivillig standard.

Tid: Fredag d. 8. februar, kl. 10.00 – 12.00, sal 1 + 2, 12. sal.


Det får du ud af mødet

 • Du får mulighed for at komme med input til standarden og høre Energistyrelsen fortælle kort om baggrunden for arbejdet. Desuden vil Dansk Standard gennemgå proces og tidsplan for forløbet samt præsentere det overordnede indhold i standarden.
 • Du får også mulighed for senere at deltage på en workshop for standarden, som holdes engang i maj 2019.
Målgruppe

Installatører og producenter af små eldrevne varmepumper.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte standardiseringskonsulent Charlotte Vartou på cfo@ds.dk.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på dette møde, men ønsker at komme med på en senere workshop i maj 2019, kan du skrive til Charlotte Vartou, så får du besked, når der er åbent for tilmelding.

Forløbigt program

 • Velkomst v/Dansk Standard
 • Baggrund for standard v/Energistyrelsen
 • Gennemgang af proces for udvikling af standard v/Dansk Standard
 • Gennemgang af indholdsfortegnelse og overordnet indhold af standard v/Dansk Standard
 • Input fra deltagere v/alle
 • Opsamling og afrunding
 • Tak for i dag

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder ved arrangementet. Billederne vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede billeder. Dansk Standard forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

  Find vej

  Vi har kontor i den karakteristiske bygning Portland Towers.

  Adresse
  Göteborg Plads 1
  2150 Nordhavn