Webinar: 5 skridt til at sikre gennemsigtighed i kunstig intelligens

20. oktober 2020

Webinar: 5 skridt til at sikre gennemsigtighed i kunstig intelligens

Dansk Standard har netop udgivet to danske specifikationer om kunstig intelligens, hvoraf den ene har fokus på gennemsigtighed. Målet er at gøre det lettere for virksomheder og myndigheder at arbejde med kunstig intelligens og samtidig hjælpe med at gøre teknologien tryg og sikker at anvende.

Deltag i dette webinar og få svar på, hvordan de nye danske specifikationer kan hjælpe dig og din virksomhed med at opnå gennemsigtighed.

Afholdes 1.december 9.00 – 10.30.

Kim Skov Hilding fra Dansk Standard vil indledningsvist give et overblik over det internationale standardiseringsarbejde inden for kunstig intelligens. Herudover vil han fortælle om baggrunden for og processen omkring udarbejdelsen af de to danske specifikationer.

Herefter vil Anders Kofod-Petersen, professor og afdelingsdirektør fra Alexandra Instituttet, give sit bud på fem skridt til at sikre gennemsigtighed i kunstig intelligens med udgangspunkt i den nye specifikation om gennemsigtighed. Anders har arbejdet med kunstig intelligens i mere end 20 år, og har været en stor del af processen ift. udarbejdelsen af specifikationen.

Afslutningsvis vil Rasmus Hauch fra 2021.AI byde ind med konkrete erfaringer med at anvende specifikationen om gennemsigtighed i praksis. Rasmus har mange års erfaring med at arbejde med kunstig intelligens. Han sidder med i Dansk Standards udvalg for kunstig intelligens, og er til daglig CTO i den danske virksomhed 2021.AI, der hjælper organisationer med den praktiske implementering og anvendelse af kunstig intelligens.

 

Kontakt

Berit Aadal
Berit Aadal Chefkonsulent | Chief Consultant
Standardisering | Digital & Bæredygtighed
E: baa@ds.dk
T: 39 96 62 96

Se også

Cyberangreb er en af de største trusler mod danske virksomheder

03. marts 2020

Cyberangreb er en af de største trusler mod danske virksomheder

Cyberangreb kan ramme alle, store som små, og kan have voldsomme konsekvenser for forretningen. Men det kan virke som en uoverskuelig opgave at få styr på cyber- og informationssikkerheden - især for mindre virksomheder. Standarden ISO/IEC 27001 e...

Cyberangreb kan ramme alle  – har du styr på informationssikkerheden?

14. juli 2020

Cyberangreb kan ramme alle – har du styr på informationssikkerheden?

I takt med øget digitalisering stiger risikoen for hackerangreb og anden IT-kriminalitet. Derfor er det afgørende at have effektive værktøjer og processer for informationssikkerhed.

Video: MorgenBriefing om cyber- og informationssikkerhed

22. september 2020

Video: MorgenBriefing om cyber- og informationssikkerhed

Nåede du ikke at se Dansk Standards live MorgenBriefing om cyber- og informationssikkerhed, kan du se optagelsen her.