Video: MorgenBriefing om bæredygtigt og cirkulært byggeri

19. november 2020

Video: MorgenBriefing om bæredygtigt og cirkulært byggeri

Nåede du ikke at se Dansk Standard og Miljømærkning Danmarks Morgenbriefing, fik du ikke det hele med eller vil du gerne gense det – så kan du finde optagelsen her på siden, hvor du også kan se oplægsholdernes slides.

Hvordan kommer vi ud over rampen med en grøn omstilling af byggeriet? Det var temaet for Dansk Standard og Miljømærknig Danmarks online MorgenBriefing om bæredygtigt og cirkulært byggeri. Her fik vi bl.a. besøg af boligminister Kaare Dybvad Bek, der fortalte om regeringens ambitioner for bæredygtigt byggeri.

Du kan også blive klogere på svanemærket byggeri, fremtidens standarder for cirkulært byggeri og design for adskillelse i oplæggene fra bl.a. Lejerbo og København Kommune, der delte ud af deres konkrete erfaringer med cirkulært og bæredygtigt byggeri.

Se eller gense webinaret her:


 

 

Kontakt

Miljøledelse – en hjælp til at indfri FN’s miljø- og klimamål

13. oktober 2020

Miljøledelse – en hjælp til at indfri FN’s miljø- og klimamål

At passe på miljø og klima er en vigtig del af FN’s verdensmål og her spiller særligt standarden for miljøledelse en væsentlig rolle.

Miljømærker og standarder fremmer bæredygtigt byggeri

23. oktober 2020

Miljømærker og standarder fremmer bæredygtigt byggeri

Standarder og Svanemærket gør det nemmere at dokumentere de faktiske miljømæssige gevinster i byggeriet og letter omstillingen til et mere bæredygtigt og cirkulært byggeri, der kan betale sig både på den korte og den lange bane. I Gladsaxe Kommune...

Dansk Standard giver konkrete indspark til regeringens handlingsplan for FN’s verdensmål

09. november 2020

Dansk Standard giver konkrete indspark til regeringens handlingsplan for FN’s verdensmål

Standarder og miljømærker kan være med til at understøtte omstillingen til en mere bæredygtig fremtid og indfri FN’s verdensmål. Derfor foreslår Dansk Standard en række konkrete initiativer som indspil til regeringens kommende danske handlingsplan...