Opbyg en god e-handelsoplevelse for dine kunder gennem kvalitetsledelse

12. september 2022

Opbyg en god e-handelsoplevelse for dine kunder gennem kvalitetsledelse

Gennem kvalitetsledelse for kundetilfredshed i en helt ny udgave af ISO 10008 får du vejledning i at udvikle og forbedre e-handelstransaktioner mellem forretning og forbruger.

Giv dine kunder en god e-handelsoplevelse. I den nye udgave af kvalitetsledelsesstandarden for e-handelstransaktioner, DS/ISO 10008:2022, får virksomheder hjælp til at implementere et effektivt, sikkert og transparent B2C-e-handelssystem.

Et kvalitetsledelsessystem inden for e-handelstransaktioner mellem forretning og forbruger kan være med til at øge forbrugernes tillid til forretningen og dermed øge kundernes tilfredshed. Vejledningen er specifikt rettet mod B2C med forbrugere som kundegruppe.

Enhver B2C-forretning med e-handelstransaktioner kan benytte vejledningen

Ledelsessystemet giver vejledning i at planlægge, designe, udvikle, implementere, vedligeholde og forbedre et effektivt system til e-handelstransaktioner i organisationen. Vejledningen kan benyttes af enhver organisation, der allerede foretager e-handelstransaktioner eller planlægger at indføre e-handelstransaktioner i en B2C-organisation, uanset størrelse, type og aktivitet. Fokus er dog på organisationer, der direkte tilbyder og leverer produkter og tjenester til forbrugere.

Vejledningen i ISO 10008 kan supplere en organisations øvrige kvalitetsledelsessystem. Denne standard er fx kompatibel med den mest udbredte standard for kvalitetsledelse, ISO 9001, samt standarden ISO 9004, som er ledelsesstandarden for vedvarende succes, og understøtter målene for disse to standarder gennem effektiv anvendelse af et system til B2C-e-handelstransaktioner. ISO 10008 kan også bruges uafhængigt af ISO 9001 og ISO 9004.

 

Kontakt

Kasper Hillgaard Mühlbach
Kasper Hillgaard Mühlbach Chefkonsulent | Chief Consultant
Sekretariater, udvalg og netværk I
E: kahm@ds.dk
T: 39 96 62 41

Se også

Produktionsvirksomhed om ISO 9001

21. december 2022

Produktionsvirksomhed om ISO 9001: ”Nu kan vi vise, at vi opfylder kundernes krav”

Jægerspris Finmekanisk er certificeret efter ISO 9001. Det betyder, at der er styr på virksomhedens processer og fremtidsplaner - og flere ordrer i ordrebogen.

Sådan implementerer du et kvalitetsledelsessystem

13. september 2022

Sådan implementerer du et kvalitetsledelsessystem

For at give små og mellemstore virksomheder et godt udgangspunkt for at implementere et kvalitetsledelsessystem efter ISO 9001 har ISO udgivet en håndbog fyldt med råd, vejledning samt praktiske og inspirerende eksempler

Opnå vedvarende succes gennem en kvalitetskultur

12. september 2022

Opnå vedvarende succes gennem en kvalitetskultur

En ny udgave af standarden DS/ISO 10010 er netop udkommet. Standarden giver vejledning om udvikling og forbedring af organisatorisk kvalitetskultur, som er en hjælp på vejen til at opnå vedvarende succes.

Få viden du ikke kan få andre steder

23. august 2021

Få viden du ikke kan få andre steder

I et netværk som Dansk Standards udvalg for kvalitetsledelse får du igennem diskussioner og tolkninger af næste generation af ledelsesstandarder vigtig viden samt mulighed for at blive en endnu bedre sparringspartner eller rådgiver.