12. april 2023

Hvad kommer der til at ske inden for BIM og standardisering?

Se eller gense dette webinar, hvor du får et overblik over nye og kommende standarder på BIM-området, og hvordan standarderne kan bruges til at øge værdien af at arbejde med data (informationer) og udvikle forretningen henimod smartere digitalisering.

Desuden kommer vi ind på fordelene ved at deltage i Dansk Standards udvalg for BIM, S-808, og hvordan det at bruge standarder og værktøjer kan bidrage til at styrke din virksomheds digitale kompetencer.

Præsentationer fra webinaret 

Se eller gense webinaret her

 

 

Kontakt

Alexander Mollan Bohn Christiansen
Alexander Mollan Bohn Christiansen Konsulent | Consultant
Standardisering | Byggeri & Energi
E: amc@ds.dk
T: 39 96 62 37

Se også

Det digitale samarbejde i byggeriet skal fremmes for at udnytte mulighederne bedst muligt

06. marts 2023

Det digitale samarbejde i byggeriet skal fremmes for at udnytte mulighederne bedst muligt

Den danske byggebranche kunne udnytte de muligheder, der ligger i digitaliseringen af bygge- og driftsprocesser endnu bedre ved at fokusere mere på det digitale samarbejde og de fælles internationale standarder på området.

BIM - derfor går Give Elementer efter ISO 19650

03. januar 2022

BIM - derfor går Give Elementer efter ISO 19650

Bedre samarbejde på tværs af byggeriets værdikæde og mere relevant overdragelse af informationer og specifikationer på de konkrete byggeprojekter – det er ifølge kvalitets- og udviklingschefen i Give Elementfabrik A/S blot nogle af fordelene ved a...

11. november 2021

Video: Introduktion til DS/EN ISO 19650-2 og 19650-3

Se eller gense webinaret, der gav en overordnet introduktion til de principper og metoder, som standarden DS/EN ISO 19650-2 og -3 Organisering og digitalisering af information om bygge- og anlægsarbejder, inklusive BIM, angiver ift. afleverings- o...

15. oktober 2021

Video: Introduktion til DS/EN ISO 19650-1

Se eller gense webinaret, der giver en introduktion til standarderne og de begreber og principper, der introduceres med DS/EN ISO 19650-1, som udgør rammen for digital informationshåndtering ved brug af BIM i byggeri og anlæg.