Kurser og møder

Skab resultater med standarder. Deltag på et kursus og bliv undervist af eksperterne - det er både for begyndere og erfarne. Vi afholder også virksomhedstilpassede kurser.

Vi har kurser inden for disse områder

Se alle kurser
QHSE / Ledelsessystemer

QHSE / Ledelsessystemer

Ledelsessystemer optimerer processer inden for et givent område. Hos os kan du tage kurser inden for ISO 9001 - kvalitetsledelse, ISO 14100 - miljøledelse, ISO 45001 - arbejdsmiljøledelse mm.

Informationssikkerhed / ISO 27000-serien

Få jeres informationssikkerhed i orden. Vi har flere kurser inden for ISO 27000-serien, lige fra når man ønsker at implementere ISO 27001, til man ønsker at gå i dybden med de tilhørende standarder.

Intern audit

Intern audit

God auditledelse skaber værdi til virksomheden. På vores kurser lærer du, hvordan du leder en audit. Du kan også bygge videre på dine kompetencer som Lead Auditor eller blive auditor inden for ISO 27701.

El- og maskinsikkerhed

El- og maskinsikkerhed

Arbejder du med el-sikkerhed, maskiner eller robotter? Der er mange ting omkring sikkerhed, man skal have tjek på. Du kan tage kurser hos os inden for maskinsikkerhed, ATEX, CE-mærkning af maskiner mm.

Miljø og bæredygtighed

Miljø og bæredygtighed

Ønsker din virksomhed at arbejde med sit miljøaftryk og mere bæredygtigt? På vores kurser, får du redskaber til at arbejde med miljøledelse, FN’s verdensmål, energiledelse eller som sustainable manager.

Standardiseringskurser / DS-universet

Standardiseringskurser / DS-universet

Deltag gratis på vores kurser om standarder, hvor du får indblik i standardisering på nationalt og internationalt plan, samt hvorfor både myndigheder og virksomheder er engagerede i arbejdet.

Webinar og temamøder

Webinar og temamøder

Dansk Standard holder løbende webinarer og tema-møder om aktuelle emner eller standarder, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål og få redskaber eller inspiration til at arbejde med en standard.VIDEOKontakt

Du er velkommen til at kontakte vores kursusafdeling for yderligere informationer.

E-mail: Kurser@ds.dk
Telefon: 39966101

Praktiske oplysninger

Firmakurser - Få et tilbud

Alle vores kurser kan tilpasses din virksomhed og jeres særlige ønsker. I får en skræddersyet løsning baseret på jeres specifikke behov.

Ønsker du et kursus, som ikke umiddelbart fremgår af vores aktuelle kursuskatalog, er det muligt vi kan designe det specielt til dig og din virksomhed.

Alle firmatilpassede kurser kan afholdes hos DS, i dit firma eller online.

Kontakt vores kursusafdeling for yderligere informationer.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om standarder. Flere end 20.000 modtager allerede vores nyhedsbrev. Med nyhedsbrevet får du:

  • Sidste nyt om aktuelle standardiseringsemner.
  • Du kan vælge mellem 9 fagområder, så du kun modtager nyheder indenfor dine interesser. 
  • Det er muligt at vælge ligeså mange fagområder, som du ønsker – og du kan altid opdatere dem.
  • Invitationer til temamøder og arrangementer inden for dit fagområde.