Webinar 7. december, kl. 10:30 – 12.00.

Introduktion til udvalg for Socialt bæredygtige arbejdspladser

Hør om udvalget for Socialt bæredygtige arbejdspladser (S-803), og få en introduktion til, hvordan du kan få indflydelse og sikre dig den nyeste viden på områderne, Arbejdsmiljøledelse, HR og CSR

Oversigt

På webinaret præsenteres du for udvalgets arbejdsområder og muligheden for indflydelse ved deltagelse i et standardiseringsudvalg under Dansk Standard.

Du introduceres til de muligheder, der ligger i at deltage i det nyetablerede standardiseringsudvalg for Socialt bæredygtige arbejdspladser, der beskæftiger sig med udviklingen af standarder inden for områder, hvor den menneskelige ressource og trivsel er i fokus.

Som udvalgsmedlem får du tidlig indsigt i kommende standarder inden for Arbejdsmiljøledelse, HR og CSR samt unik mulighed for at præge indhold og fremtidige krav i de nye standarder og dermed påvirke den nationale / internationale retning på området. Samtidig bliver du en del af et stærkt netværk af danske og internationale eksperter.

Webinaret giver dig

 • overblik over nyeste standarder inden for Arbejdsmiljøledelse, HR, Ligestilling og diversitet samt CSR
 • Fordele og muligheder ved deltagelse i standardisering herunder adgang til nyeste viden og indflydelse indenfor dine interesseområder
 • Indsigt i muligheden for nationale og internationale netværk.

Målgruppe

Virksomheder, organisationer, certificeringsorganer og konsulenter m.fl. der arbejder med Arbejdsmiljøledelse, Human ressource management herunder ligestilling og diversitet samt ESG og CSR.

Vil du vide mere

Du kan se mere om deltagelse i udvalg her: https://www.ds.dk/da/ydelser/deltag-i-udvalg

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lise Schmidt Aagesen, seniorkonsulent hos Dansk Standard på laa@ds.dk eller på tlf.: 40900599.

Program

 • Velkomst og præsentation af Dansk Standards udvalg for socialt bæredygtige arbejdspladser v/ Lise Schmidt Aagesen, Seniorkonsulent Dansk Standard
 • Standardisering og aktiviteter inden for Socialt bæredygtige arbejdspladse
  - Arbejdsmiljøledelse v/ Kristian Glæsel, CEO, Glaesel HSEQ Management
  - HR, Ligestilling og diversitet v/ Marianne Egelund Siig, CEO, Mannaz
  - CSR v/ Lise Schmidt Aagesen
 • Fælles forum for ledelsessystemer
 • Fordele ved at deltage – indflydelse, netværk og vidensdeling
 • Hvordan bliver jeg en del af udvalget?
 • Spørgsmål