Tag et af vores ISO-kurser og få mere viden om ledelsessystemer

Søger du et effektivt ledelsessystem til din virksomhed, der kan hjælpe dig med at skabe de ønskede resultater og komme tættere på virksomhedens vision?

Med ISO’s ledelsessystemer får du hjælp til at systematisere styringen af din virksomhed. Et ledelsessystem giver dig en række værktøjer, der hjælper med at implementere, opdatere og vedligeholde systemet og bevare overblikket over de processer og forpligtigelser, der gælder for din virksomhed, så I hele tiden er opdaterede.

Med et af Dansk Standards ISO-kurser bliver du introduceret grundigt til det ISO-ledelsessystem, du har valgt, samt værktøjer til hvordan du kommer i gang. 

Når du opbygger et ledelsessystem efter ISO-standarderne, kan du også dokumentere, at I lever op til anerkendte, internationale krav for fx informationssikkerhed, kvalitetssikring eller miljøforbedringer.

Alle ISO-standarder er opbygget efter samme struktur, HLS – High Level Structure, hvilket sikrer, at man som virksomhed kan integrere flere systemer i ét fælles ledelsessystem, hvis man fx ønsker både et kvalitetsledelsessystem og et miljøledelsessystem.

Her på siden kan du finde de ISO-kurser, vi tilbyder inden for ISO's ledelsessystemer.

Kontakt

Susan Redder Bruun
Susan Redder Bruun Chefkonsulent | Chief Consultant
Compliance & Executive Support
E: srb@ds.dk
T: 39 96 62 15

ISO diplomkurser

Kvalitetsledelse - ISO 9001 diplomkursus

Kvalitetsledelse - ISO 9001 diplomkursus

På dette to-dages kursus præsenteres du for indholdet i ISO 9001 standarden. Samtidig lærer du, hvordan de enkelte krav bør efterleves i praksis. Kurset tager dig igennem de forskellige faser ved implementering af et ledelsessystem for kvalitet.

Miljøledelse - ISO 14001 diplomkursus

Miljøledelse - ISO 14001 diplomkursus

På to dage præsenteres du for det grundlæggende indhold i ledelsesstandarden, ISO 14001:2015 Miljøledelse, og lærer samtidig, hvordan de enkelte krav efterleves i praksis. Kurset tager dig igennem de forskellige faser af implementering af et effektivt ledelsessystem for miljøledelse.

Informationssikkerhed - ISO 27001 diplomkursus

Informationssikkerhed - ISO 27001 diplomkursus

På dette to-dages kursus i informationssikkerhed præsenteres du for ISO 27001-standarden og lærer, hvordan kravene efterleves i praksis. Du præsenteres for faserne i implementering af et ledelsessystem for informationssikkerhed.

Privatlivsbeskyttelse ISO 27701 - Diplomkursus

Privatlivsbeskyttelse - ISO 27701 diplomkursus

Over to dage lærer du, hvordan jeres organisation iagttager de udvidede krav til privatlivsbeskyttelse ved etablering af et ledelsessystem efter ISO/IEC 27701.

ISO endagskurser

Kvalitetsledelse - Sådan anvender du ISO 9001

Kvalitetsledelse - Sådan anvender du ISO 9001

Kurset lærer dig, hvordan du kan implementere og anvende ISO 9001 for kvalitetsledelse. Du lærer desuden, hvordan kortlægning af processer og kontinuerlig læring og forbedring fremmer samarbejdet internt i organisationen og øger kundernes oplevelse af kvalitet.

Miljøledelse - ISO 14001 - Sådan anvender du standarden

Miljøledelse - ISO 14001 - Sådan anvender du standarden

Lær at omsætte ISO 14001:2015 til praksis. Kurset viser dig, hvordan du kan implementere og anvende standarden til at sætte strategisk fokus på miljøarbejdet og forbedre jeres miljøpræstation.

Informationssikkerhed - ISO/IEC 27001 - Sådan anvender du standarden

Informationssikkerhed - ISO/IEC 27001 - Sådan anvender du standarden

Bliv klogere på, hvordan du omsætter ISO/IEC 27001 til praktisk brug, og hvordan du kan implementere og anvende standarden. På kurset bliver du vejledt i selve opbygningen af et ledelsessystem for informationssikkerhed.

Bliv Intern auditor – ISO 19011

Bliv Intern auditor – ISO 19011

På dette kursus lærer du, hvordan man udfører intern audit af ledelsessystemer. Kurset baserer sig på ISO 19011 standarden - Auditering af ledelsessystemer.

Energiledelse - ISO 50001 - Sådan anvender du standarden

Energiledelse - ISO 50001 - Sådan anvender du standarden

Kurset præsenterer dig for indholdet i ISO 50001-standarden og lærer dig samtidig, hvordan de enkelte krav efterleves i praksis. Kurset tager dig igennem de forskellige faser ved implementering af et ledelsessystem for energi.