Kickoffmøde

Kickoff: Cyber- og informationssikkerhed

På kickoffmødet kan du høre mere om arbejdet med standarder inden for cyber- og informationssikkerhed.

Information vedrørende Corona
Dansk Standard følger løbende Sundhedsstyrelsens anbefalinger og sikrer, at der er ekstra plads mellem stolene, der er håndsprit til rådighed og at der ikke hilses med håndtryk. Såfremt der er deltagere, som ønsker at aflyse kurset, kan det flyttes til en senere ønsket dato alternativt helt annulleres.

Oversigt

Dansk Standard sammenlægger to udvalg til ét nyt samlet udvalg for cyber- og informationssikkerhed. Det drejer sig om de to tidligere udvalg Informationssikkerhed og Internet of Things. Sammenlægningen skyldes, at Cybersecurity Act under EU Kommissionen kigger på cybersikkerhed i både produkter, tjenester og processer. Derfor er det naturligt også at samle standardiseringsarbejdet ét sted, så kompetencerne og ressourcerne til arbejdet med standarder inden for cybersikkerhed samles i samme udvalg.

På kickoffmødet kan du høre mere om arbejdet med standarder inden for cyber- og informationssikkerhed.

Det får du ud af mødet

  • Få et overblik over de europæiske og internationale standarder inden for cyber- og informationssikkerhed.
  • Kom på forkant med standarderne inden for cyber- og informationsikkerhed og få mulighed for indflydelse på, hvilke krav der skrives ind i standarderne.
  • Hør hvilke aktuelle temaer, som det danske udvalg har fokus på.
  • Udbyg dit netværk og få inspiration til dit videre arbejde.

Målgruppe

Mødet er relevant for alle, der arbejder med cyber- og informationssikkerhed, og som gerne vil blive klogere på, hvilken værdi standarder og standardiseringsarbejde kan tilføre deres organisation.

Kontakt

For mere information kontakt Berit Aadal, seniorkonsulent hos Dansk Standard, baa@ds.dk, eller Kim Skov Hilding, konsulent hos Dansk Standard, ksk@ds.dk.

Program

  • Følger

Dato for afholdelse


Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til arrangementet. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. Dansk Standard forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.