Webinar via Teams - tirsdag d. 10. november kl. 10.00-11.00.

Droner i den danske energisektor - Få indsigt i sikkerhedskrav og anvendelsesmuligheder

Deltag i dette webinar organiseret af Dansk Standard og Energy Cluster Denmark og bliv opdateret på eksisterende og kommende standarder for dronebrug og anvendelse af droner i energisektoren.

Oversigt

Deltag i dette webinar organiseret af Dansk Standard og Energy Cluster Denmark og bliv opdateret på eksisterende og kommende standarder for dronebrug og anvendelse af droner i energisektoren.

Droneteknologi har potentiale til at forandre den danske energisektor. Droner kan bruges til alt fra inspektion og vedligeholdelse af vindmøller, indsamling af data og levering af reservedele. Men brugen af droneteknologi er ikke uden udfordringer. Derfor sætter Dansk Standard og Energy Cluster Denmark fokus på, hvordan standarder kan hjælpe energisektoren med at sikre kvalitet og sikkerhed i brugen af droner, samt hvordan du har mulighed for at få indflydelse på fremtidens dronestandarder.

NB. Tilmeldte vil modtage en invitation til at deltage i onlinemødet inden mødets opstart.

Det får du ud af det

  • Indblik i eksisterende og kommende standarder for droneteknologi
  • Eksempel på anvendelsesmuligheder af droner i energisektoren
  • Mulighed for at stille spørgsmål om standardisering og deltagelse i udvalgsarbejdet

Målgruppe

Arrangementet henvender sig til virksomheder, myndigheder og andre, der beskæftiger sig med eller har interesse for droner og deres anvendelsesmuligheder, specielt i forbindelse med energivirksomhed.

Kontakt

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Ditte Klint Heede, konsulent i Dansk Standard, dkh@ds.dk eller tlf.: 39966242.

Program

  • 10.00-10.10 Velkomst og introduktion til standardisering v. Ditte Klint Heede, Dansk Standard
  • 10.10-10.30 Droner og standardisering v. Kim Skov Hilding, Dansk Standard
  • 10.30-10.45 Dronesystem til pakketransport v. Henrik Böhmer, Energy Cluster Denmark
  • 10.45-11.00 Q&A – få svar på dine spørgsmål om standardiseringsarbejdet, og hvordan du kan deltage.

Om oplægsholderne

Kim Skov Hilding er senior konsulent i Dansk Standard, og ansvarlig for det nationale og internationale standardiseringsarbejde inden for droner, herunder Dansk Standards droneudvalg (S-831 Droner UAS)

Henrik Böhmer er Project Manager i Energy Cluster Denmark og faciliterer et projekt, der handler om at udvikle et dronesystem, der kan transportere pakker, reservedele mv. fra skibe eller land til offshore-vindmøller. Projektet omfatter bl.a. udvikling af transportsystemer, udløsermekanismer, flyveruter, automatisering og derudover flere lovgivningsmæssige aspekter og risikoanalyser.