Online via Teams fredag den 4. december, kl. 10-11.

Webinar om cirkulær økonomi i byggeriet

Dansk Standard og Teknologisk Institut giver i dette online webinar en status på og erfaringer med cirkulær økonomi i byggeriet samt en smagsprøve på, hvordan det kommende standardiseringsarbejde kan være med til at fremme den cirkulære omstilling.

Oversigt

Dansk Standard og Teknologisk Institut inviterer i samarbejde med InnoBYG alle interesserede aktører i byggebranchen, kommuner og andre, der beskæftiger sig med eller har interesse for bæredygtigt og cirkulært byggeri til et webinar.

Her sætter vi fokus på status og erfaringer med cirkulær økonomi i byggeriet, samt hvor og hvordan standardisering kan styrke området og binde aktører sammen, skabe fælles definitioner, krav, analyse- og testmetoder som er afgørende for udviklingen af det nye forretningsområde.

Du kan også høre mere om den nye europæiske komité, der er på trapperne under ledelse af Dansk Standard, hvordan standarder kan skabe værdi i en cirkulær omstilling, hvordan du kommer med, og hvilke muligheder du har for at få indflydelse.

Alle tilmeldte vil få tilsendt en invitation til at deltage via Teams et par dage før mødets start.
Sidste frist for tilmelding er d. 2. december.

Det får du ud af det

  • Indblik i erfaringer med cirkulær økonomi i byggeriet
  • Viden om, hvordan standarder kan styrke området og binde aktører sammen.
  • Overblik over dine muligheder for indflydelse på kommende standarder

Målgruppe

Kommuner og alle interessenter og aktører, der har interesse for bæredygtigt og cirkulært byggeri.

Kontakt

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Pernille Arendsdorf Bengtsen, konsulent i Dansk Standard på pab@ds.dk eller tlf.: 39966223.

Program

  • 10.00: Velkomst v. Dansk Standard og Teknologisk Institut
  • 10.05: Cirkulær økonomi i byggeriet – Status og erfaringer v. Katrine Hauge Smith, Teknologisk Institut
  • 10.25: Det kommende standardiseringsarbejde inden for cirkulært byggeri v. Birgitte Ostertag og Charlotte Vartou Forsingdal, Dansk Standard
  • 10.50: Spørgsmål og opsamling
  • 11.00: Afslutning