Fejlmeddelelser

Læs her om fejlmeddelelser ved åbning og brug af elektroniske PDF (enkeltbrugerlicens) standarder.

”PDF-dokumentet kunne ikke indlæses” / "Failed to load PDF"

”PDF-dokumentet kunne ikke indlæses” /

Dokumentet er åbnet med Google Chromes egen PDF-læser. Problemet løses ved at åbne dokumentet med Adobe Acrobat Reader.

1. Åbn Adobe Acrobat Reader
  2. Tryk CTRL+O for at åbne dokument
  3. Vælg det ønskede dokument og tryk Åbn.

Eller:

1. Gå via din Stifinder til din download/overførsels mappe – hvor downloads fra hjemmesider oftest bliver gemt
  2. Find den pågældende PDF-fil
  3. Højreklik, tryk åben med> Adobe Acrobat Reader

"Vi kan ikke åbne denne fil" / ”We can´t open this file”

Dokumentet er åbnet med Microsoft Edge egen PDF-læser. Problemet løses ved at åbne dokumentet med Adobe Acrobat Reader .

1. Åbn Adobe Acrobat Reader
  2. Tryk CTRL+O for at åbne dokument
  3. Vælg det ønskede dokument og tryk Åbn.

Eller:

1. Gå via din Stifinder til din download/overførsels mappe – hvor downloads fra oftest bliver gemt
  2. Find den pågældende PDF-fil
  3. Højreklik, tryk åben med> Adobe Acrobat Reader

"There was an error contacting the server or the server's response could not be decoded. Please check your Internet connection."

Problemet løses ved at lukke alle åbne pdf-filer og Adobe Acrobat Reader, for derefter at åbne filen igen.
Hvis der er købt flere PDF-filer så skal der lukkes ned og åbnes op én efter én, for så til sidst at kunne have alle PDF-filer åbne på samme tid.

Første gang den krypterede fil åbnes, skal den have kontakt med Dansk Standards licensserver. Dette kan fejle, hvis andre PDF-dokumenter er åbne.

"The FileOpen client has encountered an error. Please re-start Adobe Acrobat/reader."

Luk alt Adobe ned, og forsøg at åbne igen.
Det kan også hjælpe at genstarte computeren eller at geninstallere FileOpen.
FileOpen kan downloades via linket http://plugin.fileopen.com/all.aspx

"You do not have permission to open this document on more than 1 device."

PDF-filen er åbnet på en anden computer. PDF-filen er kun tilgængeligt på én computer ad gangen per licens.

Fejlmeddelelsen kan også forekomme hvis PDF-filen er gemt på et fælles drev eller hvis du forsøger at åbne fra et fjernskrivebord. Du skal derfor trække PDF-filen ud på dit personlige drev eller skrivebord og forsøge at åbne herfra. Prøv evt. at genstarte hvis dette ikke virker.

PDF-filen kan låses op ved brug af Unlock Document License (programfil) på den computer, hvor dokumentet er åbnet. Se også vores FAQ om Unlock Document License.

Har du udfordringer ved Adobe Acrobat Pro versionen eller andre udfordringer med Adobe Acrobat Reader, kan du kontakte Kundeservice.

Mac - Hvid skærm ved åbning af dokument

Dokumentet er åbnet med programmet Billedfremviser. Problemet løses ved at åbne dokumentet med Adobe Reader.

1. Åbn Adobe Acrobat Reader
  2. Tryk CTRL+O for at åbne dokument
  3. Vælg det ønskede dokument og tryk Åbn

Eller:

1. Gå via din Finder til din download/overførsels mappe – hvor downloads fra hjemmesider oftest bliver gemt
  2. Find den pågældende PDF-fil
  3. Højreklik, tryk åben med> Adobe Acrobat Reader

Mac - Installation af FileOpen kører, hver gang standard forsøges åbnet

Mac - Installation af FileOpen kører, hver gang standard forsøges åbnet

Venligst undersøg om Adobes "certified mode" er blevet aktiveret. "Use only certified plug-ins" skal ikke være markeret. Efter markeringen er fjernet, skal FileOpen installeres én gang.