Fit med standarder

04. januar 2019

Fit med standarder

Det er atter blevet højsæson for træning i landets mange fitnesscentre. Men vidste du, at du også er omgivet af standarder i træningscenteret?

ISO 20957-serien for Stationært træningsudstyr dækker alt fra løbebånd til romaskiner samt sikkerhedskrav til montering af maskinerne. Hvad end du tramper i pedalerne, ror eller løber er standarderne med til at øge din sikkerhed under træningen.

Serien af standarder bliver udarbejdet i ISO’s tekniske komite ISO/TC 83, som fokuserer på sport og andre fritidsfaciliteter og udstyr hertil. 28 lande deltager i arbejdet og i alt har komiteen udarbejdet 88 standarder, som også dækker bl.a. udstyr til snesport og ishockey.

Du kan altså roligt bevæge dig rundt på maskinerne og blandt de mange medlemmer i landets fitnesscentre, nye som gamle.

Læs også

 

Kontakt

SALG
SALG Vi har åbent mandag - fredag kl. 8.30 - kl. 16.00
Salg og Kundeservice
E: dssalg@ds.dk
T: 39966131