Fit med standarder

04. januar 2019

Fit med standarder

Det er atter blevet højsæson for træning i landets mange fitnesscentre. Men vidste du, at du også er omgivet af standarder i træningscenteret?

ISO 20957-serien for Stationært træningsudstyr dækker alt fra løbebånd til romaskiner samt sikkerhedskrav til montering af maskinerne. Hvad end du tramper i pedalerne, ror eller løber er standarderne med til at øge din sikkerhed under træningen.

Serien af standarder bliver udarbejdet i ISO’s tekniske komite ISO/TC 83, som fokuserer på sport og andre fritidsfaciliteter og udstyr hertil. 28 lande deltager i arbejdet og i alt har komiteen udarbejdet 88 standarder, som også dækker bl.a. udstyr til snesport og ishockey.

Du kan altså roligt bevæge dig rundt på maskinerne og blandt de mange medlemmer i landets fitnesscentre, nye som gamle.

Læs også

 

Kontakt

SALG
SALG Vi har åbent mandag - torsdag 8.30 16.00. Fredag 8.30 15.00
Salg og Kundeservice
E: dssalg@ds.dk
T: 39 96 61 31

Se også

Nu bliver det nemmere for events og begivenheder at arbejde strategisk med bæredygtighed

23. april 2024

Nu bliver det nemmere for events og begivenheder at arbejde strategisk med bæredygtighed

En ny udgave af standarden for bæredygtighed i event- og mødebranchen, ISO 20121, er netop udgivet. Den skal gøre det enklere for alle – lige fra SMV’er til sommerens olympiske lege i Paris – at sikre og dokumentere arbejdet med den bæredygtige om...

Vær med til at revidere standarden for svømmebadsanlæg

09. april 2024

Vær med til at revidere standarden for svømmebadsanlæg

I slutningen af maj 2024 begynder revisionen af den danske standard for svømmebadsanlæg, DS 477. Standarden omfatter mange forskellige fagdiscipliner, som tilsammen skal sikre den bedst mulige vandkvalitet – og du kan være med til at revidere den.

Legetøjssikkerhed: Revisioner, tillæg og nye harmoniserede standarder på vej

02. november 2023

Legetøjssikkerhed: Revisioner, tillæg og nye harmoniserede standarder på vej

For at leve op til EU-direktivet for legetøjssikkerhed skal EN 71-serien for sikkerhedskrav til legetøj revideres. Ændringerne berører alt fra trampoliner til legetøj, der forestiller mad, og standarderne forventes klar i 2025.

Standard sikrer tilgængelighed for alle i det offentlige rum

06. juni 2023

Standard sikrer tilgængelighed for alle i det offentlige rum

Tilgængelighed er afgørende for, at alle mennesker kan færdes og deltage fuldt ud i samfundet, og bør tænkes ind fra starten af alle byggeprojekter. Nu er standarden for tilgængelighed og anvendelighed i det byggede miljø, der sikrer, at alle har...