Fit med standarder

04. januar 2019

Fit med standarder

Det er atter blevet højsæson for træning i landets mange fitnesscentre. Men vidste du, at du også er omgivet af standarder i træningscenteret?

ISO 20957-serien for Stationært træningsudstyr dækker alt fra løbebånd til romaskiner samt sikkerhedskrav til montering af maskinerne. Hvad end du tramper i pedalerne, ror eller løber er standarderne med til at øge din sikkerhed under træningen.

Serien af standarder bliver udarbejdet i ISO’s tekniske komite ISO/TC 83, som fokuserer på sport og andre fritidsfaciliteter og udstyr hertil. 28 lande deltager i arbejdet og i alt har komiteen udarbejdet 88 standarder, som også dækker bl.a. udstyr til snesport og ishockey.

Du kan altså roligt bevæge dig rundt på maskinerne og blandt de mange medlemmer i landets fitnesscentre, nye som gamle.

Læs også

 

Kontakt

SALG
SALG Vi har åbent mandag - fredag kl. 8.30 - kl. 16.00
Salg og Kundeservice
E: dssalg@ds.dk
T: 39 96 61 31

Se også

Vigtige ændringer på vej for legetøjssikkerhed

28. september 2022

Vigtige ændringer på vej for legetøjssikkerhed

Legetøj og sikkerhed hænger uløseligt sammen - og nu bliver der indført flere sikkerhedskrav i legetøjsstandarden EN 71-1. Revisionen af standarden er netop gået i gang.

Fra forskning til faktura

22. juni 2022

Fra forskning til faktura

Danmark hjemtager årligt 1600 mio. euro i forskningsmidler fra EU og står dermed stærkt, når det kommer til forskning og innovation. Men de nyskabelser, der kommer ud af forskningen, bliver ofte ikke anvendt i markedet. Et nyt stort EU-projekt ska...

Ny standard stiller krav til og retningslinjer for serviceydelser til sårbare forbrugere

11. maj 2022

Ny standard stiller krav til og retningslinjer for serviceydelser til sårbare forbrugere

Sårbare personer kan ofte ende i vanskelige situationer i mødet med serviceorganisationer. Den nye standard DS/ISO 22458 skal hjælpe organisationer med at håndtere sårbare forbrugere, så de bliver mødt med den rette tilgang.

Første to sikkerhedsstandarder på vej for personlige e-køretøjer

04. april 2022

Første to sikkerhedsstandarder på vej for personlige e-køretøjer

E-køretøjer bliver stadig mere udbredte, og nye typer kommer til. Den voksende popularitet af særligt personlige e-køretøjer øger samtidig behovet for sikkerhed. De to første af en række standarder, der skal stille krav til sikkerheden i personlig...