Video: Brexit og dens betydning for standardisering

04. december 2020

Video: Brexit og dens betydning for standardisering

Nåede du ikke at se webinaret om Brexit og dens betydning for standardisering, fik du ikke det hele med eller vil du gerne gense det – så kan du finde optagelsen her på siden.

BREXIT og vilkårene for danske virksomheders samhandel med Storbritannien er noget, der optager mange virksomheder i denne tid. På dette webinar fortalte Richard Collin, Head of European and National Policy fra den britiske standardiseringsorganisation, BSI, om situationen på det britiske marked efter 2020 med fokus på standarder og det nye UKCA-mærke samt hvordan danske virksomheder kan holde sig ajour med udviklingen af britisk lovgivning og kravene til standarder og certificering fremover.

Mette Peetz-Schou fra Dansk Industri fortalte om forberedelsen frem mod Brexit og hvordan DI hjælper virksomheder med at forholde sig til de bekymringer og muligheder, der er forbundet med resultatet af de politiske forhandlinger, og som vil have et konkret aftryk på krav til produkter. Og Maria Skou fra Dansk Standard kom ind på de hidtidige beslutninger i de europæiske standardiseringsorganisationer om Storbritanniens (UK) deltagelse i det tekniske arbejde, og hvordan processen vil forløbe de næste par år.

Se præsentationerne fra webinaret her:

 

 

Kontakt

Maria Skou
Maria Skou Direktør | Director
International Policy and Public Affairs
E: msk@ds.dk
T: 39 96 61 90

Se også

Har du styr på standarderne i BR18?

07. september 2020

Har du styr på standarderne i BR18?

Standarder spiller en væsentlig rolle, når man som rådgiver eller udførende skal efterleve kravene i bygningsreglementet. Det er derfor en god ide at have styr på standarderne.

Webinar: Cyber- og informationssikkerhed – værdien af standarder

09. oktober 2020

Webinar: Cyber- og informationssikkerhed – værdien af standarder

Den 29. oktober 13.00 – 14.15 Infinit og Dansk Standard inviterer til et webinar, der stiller skarpt på cyber- og informationssikkerhed og værdien af at anvende standarder. På webinaret kommer du både helt op i helikopteren og en tur ned i maskinr...

Miljømærker og standarder fremmer bæredygtigt byggeri

23. oktober 2020

Miljømærker og standarder fremmer bæredygtigt byggeri

Standarder og Svanemærket gør det nemmere at dokumentere de faktiske miljømæssige gevinster i byggeriet og letter omstillingen til et mere bæredygtigt og cirkulært byggeri, der kan betale sig både på den korte og den lange bane. I Gladsaxe Kommune...

Ny standard kan sætte skub i bæredygtigt og cirkulært byggeri

23. oktober 2020

Ny standard kan sætte skub i bæredygtigt og cirkulært byggeri

En ny standard gør det lettere for byggeriets parter at arbejde konkret med design for adskillelse og kan lette omstillingen til et mere cirkulært byggeri i fremtiden. Den almene boligorganisation Lejerbo er blandt de første herhjemme, der vil byg...