16. november 2021
Vi vil meget gerne også høre din mening.
Mange virksomheder har behov for et værktøj, som kan hjælpe dem med at implementere arbejdet med flere af de 17 verdensmål i deres forretning. I den forbindelse oplever Dansk Standard en stigende interesse for en international, anerkendt ledelsesstandard, som kan hjælpe organisationer med at adressere de 17 verdensmål (SDG’erne) inden for deres forretning.
Med en SDG-ledelsesstandard kan organisationerne få vished for og vil kunne dokumentere, at de reelt bidrager til flere relevante verdensmål.
Der findes allerede flere forskellige lokale og private ordninger, som tilbyder dokumentation for arbejdet med SDG’erne. Men eftersom ordningerne ikke har samme udgangspunkt eller målemetoder, er det svært at få et verificeret grundlag at sammenligne ud fra. Og det kan især besværliggøre dokumentationen ned igennem forsyningskæden.
Vi vil derfor meget gerne høre dine synspunkter omkring, om det er en international ledelsesstandard for SDG’erne, der er behov for.
Undersøgelsen løber til d. 10. december og tager 3-10 minutter at besvare. Du går til undersøgelsen her:
https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=T6WSNESSJNC2
Individuelle data vil ikke blive delt, kun resultaterne af den samlede undersøgelse vil blive delt.
Er du interesseret i at få mere viden om og indflydelse på standarder for bæredygtighed og forretningsudvikling, er du også velkommen til at deltage i et webinar om et nyt udvalg for netop bæredygtighed og forretningsudvikling.
Med den nye udgivelse af de to standarder ISO 22003-1:2022 og ISO 22003-2:2022 er der tale om en lille revolution, idet de to standarder har potentiale til at harmonisere kravene til hundredtusindvis af upartiske og uafhængige audits af systemer o...
Hvordan får man succes med at lede det interne auditteam? Hvilke udfordringer er der, når man som uformel leder skal lede et tværgående team, og hvordan skaber man de bedste rammer for den auditansvarlige?
En ny standard giver vejledning i, hvordan man effektivt kan kommunikere gennem sociale medier i en nødsituation.
Kriser og pludselige forandringer opstår i dagens globale og digitale verden hurtigere og med en større påvirkning end mange – især mindre – virksomheder er forberedte på. En ny guide skal ruste virksomheder, så de bliver mere modstandsdygtige.