Uddannelsen er bygget op over 10 dage

Sustainability Manager-uddannelse

Bæredygtig udvikling kræver viden, overblik og værktøjer. Uddannelsen som Sustainability Manager hos Dansk Standard giver dig kompetencer til at udvikle, implementere, dokumentere og kommunikere en bæredygtighedsstrategi, der er i overensstemmelse med virksomhedens forretning og øvrige strategi.

Gå til tilmelding

På uddannelsen vil du blive undervist af eksperter med den nyeste viden inden for det globale bæredygtighedsområde, og som tager udgangspunkt i internationalt anerkendte standarder. Som et led i uddannelsen vil du skulle afprøve din viden i praksis med din virksomhed som case, hvor du vil sparre med underviserne undervejs.

Introduktion til uddannelsen

Med udgangspunkt i anerkendte, internationale standarder får du en uddannelse, hvor de mange aspekter af bæredygtighed bliver konkretiseret, og du får værktøjer til at etablere, implementere og følge op på virksomhedens bæredygtighedsstrategi. Gennem fire grundmoduler arbejder du både teoretisk og praktisk med bæredygtighed inden for fire udvalgte kerneområder. Der er desuden to tilvalgsmoduler, du kan vælge at supplere med, hvis det er relevant for din stilling, eller du har interesse for området. Du vil under uddannelsen have mulighed for at arbejde med din egen virksomhed som case, og du får dermed en viden med hjem, som kan anvendes direkte til videreudvikling af jeres bæredygtighedstiltag.

Hvis du ikke er ansat i en virksomhed eller organisation, der kan anvendes som case, er der mulighed for at tage udgangspunkt i en case-virksomhed, som Dansk Standard har indgået en aftale med. Du vil desuden blive præsenteret for forskellige dilemmaer undervejs, som stiller skarpt på typiske problemstillinger i en organisation. Det vil sammen med det øvrige materiale gøre dig i stand til at løse de hjemmeopgaver, som ligger mellem hvert modul og den afsluttende eksamen.

Kontakt

Kasper Hillgaard Mühlbach
Kasper Hillgaard Mühlbach Chefkonsulent | Chief Consultant
Sekretariater, udvalg og netværk I
E: kahm@ds.dk
T: 39 96 62 41

Mere om uddannelsen

Uddannelsens opbygning

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen er bygget op over 10 dage, hvor du vil blive ført igennem de fire grundmoduler. Dertil er der to tilvalgsmoduler.

Hvorfor deltage

Hvorfor deltage

Du kan være med til at styrke din virksomheds konkurrencefordele, samtidig med at I arbejder for en mere bæredygtig udvikling.

Hvem kan deltage

Hvem kan deltage

Sustainability Manager-uddannelsen er målrettet alle, der arbejder – eller ønsker at arbejde – med bæredygtighed og FN’s verdensmål.

Tilmelding til uddannelse

Tilmelding til uddannelse

Pris, tilmelding og yderligere information finder du her.

Vil du høre mere om Sustainability Manger uddannelsen?

Vil du have mere information om uddannelsen inden du beslutter dig, så udfyld venligst formularen. Du vil blive kontaktet af en af vores undervisere på uddannelsen. Snakken er uforpligtende.

Kontaktoplysninger*

 


Privatlivspolitik

Læs hvordan vi indsamler og behandler data i vores privatlivspolitik.