Onlinekursus

Online Sprint: Informationssikkerhed og privatlivsbeskyttelse - 3 timer

Dansk Standards underviser giver dig et overblik over principperne for informationssikkerhed og privatlivsbeskyttelse med afsæt i de vigtigste standarder på området. 

Oversigt

Dansk Standards underviser giver dig et overblik over principperne for informationssikkerhed og privatlivsbeskyttelse med afsæt i de vigtigste standarder på området.

Kurset afholdes via Microsoft Teams. Underviseren benytter i sin præsentation en indbygget survey-funktion, hvor du som deltager får mulighed for at teste din erhvervede viden.

Online sprint giver dig

  • Overblik over principper for informationssikkerhed og privatlivsbeskyttelse
  • Indblik i kravsstandarderne ISO/IEC 27001 og 27701 samt vejledningerne ISO/IEC 27002, 27005 og 29134
  • Inspiration til synergier ved etablering af processer og i valget af sikkerhedsforanstaltninger.

Målgruppe

Denne sprint session henvender sig til alle, som ønsker en introduktion og inspiration til arbejdet med informationssikkerhed og privatlivsbeskyttelse.

Undervisere

Anders Linde, chefkonsulent i Dansk Standard, har +12 års erfaring med anvendelse og implementering af ledelsessystemer. Anders har bl.a. hjulpet Folketinget, Forsvaret, Nordea, Danmarks Domstole og Kbh. Kommune med rådgivning inden for informationssikkerhed, privacy og Business Continuity. Hvis du har spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Anders på ali@ds.dk.

Lasse Kaltoft, konsulent i Dansk Standard, har stor erfaring med etablering af ledelsessystemer for informationssikkerhed og privacy. Han har i den forbindelse bistået virksomheder og myndigheder med opgaver vedr. leverandørkrav, anvendelse af sundheds- og forskerdata samt forbrugerbeskyttelse. Lasse kan kontaktes på lak@ds.dk.

Du modtager kursuspræsentationen digitalt.