Opdateringskursus

1/2 dages opdateringskursus fra Kriterie 3 til Kriterie 4 i Svanemærket byggeri

Kurset henvender sig til dig der allerede har en god forståelse for, og måske endda arbejdet med, Svanemærket byggeri på Kriteriesæt 3.

Oversigt 

Kurset giver et overblik over de nye krav i Kriteriesæt 4, som er arvtager for Kriteriesæt 3. Du får en forståelse for hvor kravene er anderledes end tidligere, hvilke nye krav der er indført og hvor kravene er strammet. Det er vigtigt at kende Kriteriesæt 3 for at få fuldt udbytte af kurset.

Det får du ud af kurset

  • Overblik over og forståelse for de nye krav til Svanemærket byggeri
  • Overblik over forskelle og stramninger fra kriteriesæt 3 til 4 herunder materialekrav og indeklima.
  • Gennemgang at helt nye krav områder som biodiversitet, design for disassembly og klimakrav.

Målgruppe

Dig som tidligere har arbejdet med Svanemærket byggeri eller taget kursus i Svanemærket byggeri Kriterie 3.

Undervisere

Bjørn-Erik Kölsch, Bjørn-Erik arbejder som konsulent i Svanemærket byggeri ved Miljømærkning Danmark. Bjørn-Erik er uddannet civilingeniør med speciale i bæredygtighed, energi og indeklima. Han har arbejdet indgående med certificeringer og bæredygtighed i nybyggeri som bæredygtighedsansvarlig. Og derudover har han arbejdet med bæredygtighedsmål og ESG på nordisk niveau

Jonas Weldingh, konsulent ved Miljømærkning Danmark. Jonas er uddannet Bygningskonstruktør fra Aarhus, Jonas har tidligere erfaring fra ingeniørbranchen, hvor han lavede alt fra detailprojektering til byggepladstilsyn. Hos Miljømærkning Danmark, varetager Jonas til dagligt ansøgninger vedr. Svanemærket byggerier, samt står for undervisning og formidling af Svanemærket byggeri.

Program

Program følger

Praktiske oplysninger

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte vores kursusafdeling for yderligere informationer.

E-mail: Kurser@ds.dk
Telefon: 39966101

Svanemærket byggeri

Et svanemærket byggeri er godt for både miljøet og for de mennesker, der skal opholde sig i bygningen. Det lever op til skrappe krav i hele livscyklus og er bl.a. kendetegnet ved lavt energiforbrug og godt indeklima.

Samtidig lever byggematerialer og kemiske produkter op til skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer. Både byggeproces og det færdige byggeri bliver gennemgået af en uvildig tredjepart, hvilket sikrer en høj byggeteknisk kvalitet og en fremtidsorienteret investering for ejerenSvanemærket byggeri