Opdateringskursus

Opdateringskursus i svanemærket byggeri fra de nuværende krav til de kommende krav

Kurset henvender sig til dig, der allerede har en god forståelse for – og måske endda arbejdet med – Svanemærkets nuværende krav til byggeri.

Oversigt 

Kurset giver et overblik over forskellen på de nuværende krav og de kommende krav. Du får en forståelse af de områder, hvor kravene er anderledes end tidligere og de områder, hvor kravene er blevet strammet. Det er vigtigt at kende de nuværende krav for at få fuldt udbytte af kurset.

Det får du ud af kurset

  • Overblik over og forståelse for de kommende krav til svanemærket byggeri.
  • Overblik over forskellen på de nuværende krav og de kommende krav; herunder krav til materialer og indeklima.
  • Gennemgang af kommende krav til områder som biodiversitet, design for disassembly og klima.

Målgruppe

Har du tidligere arbejdet med svanemærket byggeri? Eller har du taget kursus i Svanemærkets nuværende krav til byggeri, men har behov for at blive opdateret på de kommende krav? Så er dette kursus noget for dig.

Undervisere

Bjørn-Erik Kölsch, konsulent i svanemærket byggeri hos Miljømærkning Danmark. Bjørn-Erik er uddannet civilingeniør med speciale i bæredygtighed, energi og indeklima. Han har arbejdet indgående med certificeringer og miljømæssig bæredygtighed i nybyggeri som bæredygtighedsansvarlig. Derudover har han arbejdet med bæredygtighedsmål og ESG på nordisk niveau.

Program

  • Kl. 8.30-09.00 Godmorgen og velkommen med kaffe og morgenbrød
  • Intro til Svanemærket
  • Nye og ændrede krav i Generation 4
  • Ansøgning, kontorbyggeri og nye værktøjer
  • Kl. 12 Opsamling og tak for i dag

Svanemærket byggeri for producenter og grossister

Materialeproducenter, grossister og andre med specifik interesse for materialekravene og byggevareportalen henviser vi til kursuset ’Svanemærket byggeri for producenter og grossister.

Læs mere om kurset

Praktiske oplysninger

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte vores kursusafdeling for yderligere informationer.

E-mail: Kurser@ds.dk
Telefon: 39966101

Svanemærket byggeri

Et svanemærket byggeri er godt for både miljøet og for de mennesker, der skal opholde sig i bygningen. Det lever op til skrappe krav i hele livscyklus og er bl.a. kendetegnet ved lavt energiforbrug og godt indeklima.

Samtidig lever byggematerialer og kemiske produkter op til skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer. Både byggeproces og det færdige byggeri bliver gennemgået af en uvildig tredjepart, hvilket sikrer en høj byggeteknisk kvalitet og en fremtidsorienteret investering for ejerenSvanemærket byggeri