Onlinemøde via Microsoft Teams d. 16. juni fra 10.00-12.00

Webinar - Fem skridt til at sikre gennemsigtighed i kunstig intelligens

Deltag i dette webinar og lær mere om de nye specifikationer og bliv klogere på, hvordan du bruger den nye specifikation om gennemsigtighed i kunstig intelligens i din virksomhed eller organisation.

Oversigt

Dansk Standard har netop udgivet to danske specifikationer om kunstig intelligens. Målet er at gøre det lettere for virksomheder og myndigheder at arbejde med kunstig intelligens og samtidig hjælpe med at gøre teknologien tryg og sikker at anvende. Deltag i dette webinar og lær mere om de nye specifikationer og bliv klogere på, hvordan du bruger den nye specifikation om gennemsigtighed i kunstig intelligens i din virksomhed eller organisation.

NB. Tilmeldte vil modtage en invitation til at deltage i onlinemødet inden mødets opstart.

Det får du ud af det

  • Få svar på, hvordan de nye danske specifikationer kan hjælpe dig og din virksomhed med at opnå gennemsigtighed

  • 5 konkrete skridt til at sikre mere gennemsigtighed i systemer, der anvender kunstig intelligens.

  • Viden om kunstig intelligens og standardiseringen på området

  • Indblik i trends, tendenser og standardiseringsmæssige udfordringer

  • Mulighed for at stille spørgsmål om standardisering og specifikationerne

Målgruppe

Arrangementet henvender sig til virksomheder, myndigheder og andre, der beskæftiger sig med eller har interesse for kunstig intelligens.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Kim Skov Hilding på ksk@ds.dk eller på tlf. 21484808.

Om oplægsholderne

Anders Kofod-Petersen er direktør for Alexandra Instituttet, København, og professor i kunstig intelligens ved Norges-tekniske naturvidenskabelige Universitet i Trondheim. Han har arbejdet med kunstig intelligens i mere ind 20 år og har primært fokuseret på at bringe forskningen ind i værdiskabende løsninger i virksomheder. Hans forskningsbaggrund spænder fra evolutionære metode til vidensintensive systemer, og han har i længere tid haft et fokus på gennemsigtighed. 

Kim Skov Hilding er senior konsulent i Dansk Standard, og ansvarlig for det nationale og internationale standardiseringsarbejde inden for kunstig intelligens. Han leder en europæisk ekspertgruppe med over 70 deltagere, der skal udarbejde en plan for det europæiske arbejde under CEN-CENELEC. Desuden deltager han i det globale standardiseringsarbejde under ISO/IEC, hvor mere end 300 eksperter arbejder på fremtidens standarder for kunstig intelligens.

Program

  • 10.00-10.25 Velkomst og introduktion til standardisering inden for kunstig intelligens
  • 10.25-11.00 Fem skridt til at sikre gennemsigtighed i kunstig intelligens – en gennemgang af DS/PAS 2500-1: 2020, Kunstig intelligens – Del 1: Gennemsigtighed (hent gratis her)
  • 11.00-11.15 Q&A – få svar på dine spørgsmål om specifikationerne og det øvrige standardiseringsarbejde
  • 11.15-11.45 Trends, tendenser og kommende standarder inden for kunstig intelligens
  • 11.45-12.00 Opsamling og tak for i dag

Dato for afholdelse