Foto af Luis Villasmil

Overvågning af standarder

Følg dine standarder

Standarder udgives og revideres løbende.
Er dine standarder opdaterede?

Følg enkelte standarder eller en hel emnegruppe på samme tid

Følg udviklingen af netop de standarder, du kender og arbejder med og få løbende besked når standarderne opdateres, erstattes eller ophæves. Du kan både få en notifikation ved ændringer eller automatisk få tilsendt nye standarder og rettelser, når de træder i kraft.

Har du brug for at kunne holde øje med, hvilke standarder der udkommer inden for netop dit fagområde, er det relevant at følge en hel gruppe af standarder inden for et bestemt emneområde, fx legepladsredskaber eller informationssikkerhed.

Sådan gør du

Du kan følge lige præcis de standarder, der er relevante for dig direkte fra vores webshop. Du er også velkommen til at skrive til os på salg@ds.dk og sende dine ønsker til os. Det er gratis at følge alle danske standarder. Vil du have opdaterede standarder tilsendt automatisk, skal du betale for de enkelte standarder.

 

Kontakt

SALG
SALG Vi har åbent mandag - fredag kl. 8.30 - kl. 16.00
Salg og Kundeservice
E: dssalg@ds.dk
T: 39966131

Hvilke standarder vil du overvåge?

Overvågning af danske standarder

Overvågning af danske standarder

Det er gratis at følge danske standarder, dvs. nationale standarder samt europæiske og internationale standarder, der er godkendt som danske standarder.

Overvågning af udenlandske standarder

Overvågning af udenlandske standarder

Er udenlandske standarder en vigtig del af din virksomheds arbejde? Så kan det være en god ide at få dem overvåget. På den måde er du sikker på altid at have den nyeste udgave af standarderne.

Overvågning af harmoniserede standarder og tilhørende direktiver

Overvågning af harmoniserede standarder og tilhørende direktiver

Skal dine produkter CE-mærkes, så har du nok hørt om harmoniserede standarder. Og du ved, hvor vigtige de kan være for CE-mærkningen.

Vores kunder kan have ro i maven

Dansk Standards overvågning af harmoniserede standarder giver Hvide Sande Shipyard – Steel og Service vished om, at de produkter, de leverer, er i overensstemmelse med det, de siger og gør og med den lovgivning, der findes. Det giver ro i maven hos kunderne.

Læs mere