- Cookies - På ds.dk bruger vi cookies til at samle statistik og forbedre hjemmesiden. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies.

Acceptér cookies

Kombiner dine køb og spar op til 50 %

06 november 2012

Vi har gjort det lidt lettere at være kunde i vores webshop samtidig med, at der er nye muligheder for at opnå rabat ved køb af flere eksemplarer af den samme standard. Vi har bl.a. øget hastigheden og forbedret resultatet på dine søgninger, så det nu går lidt hurtigere og er lettere at finde frem til den rigtige standard eller håndbog.

Har du brug for standarden på flere PC’er?

Køber du dine standarder i elektroniske udgaver, og har du brug for at kunne dele standarderne med dine kolleger eller arbejde med dem på flere forskellige arbejdsstationer, kan du nu vælge at købe en pdf-version, der giver ret til installation af standarden på op til 3 forskellige pc’er.

Du betaler kun for 2 standarder, men får mulighed for at dele den med 3 kolleger! Vælg 3 brugere, når du køber standarden i vores webshop.

Eller savner du et professionelt print af din elektroniske standard i stedet for løse A4-ark?

Arbejder du både med standarden elektronisk på din pc og printer samme standard ud på papir, har du nu mulighed for at kombinere dit køb af en pdf-version med en printet, svanemærket version til ½ pris! Handler du via web-shoppen, skal du klikke på ”Tilføj” ud for Trykt, indbunden og svanemærket version.

Gå til webshoppen