- Cookies - På ds.dk bruger vi cookies til at samle statistik og forbedre hjemmesiden. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies.

Acceptér cookies

Hjælp til at forstå standarder for varme- og køleanlæg

29 april 2014

En FAQ besvarer de hyppigst stillede spørgsmål om, hvordan du udformer varme- og køleanlæg.

Du kan få svar på de mest generelle spørgsmål om, hvordan du udformer varme- og køleanlæg på baggrund af de relevante standarder. Spørgsmål og svar er samlet i en ny FAQ, der er udarbejdet af udvalget S-316 for varme- og kølesystemer i bygninger. Du har også mulighed for at være med til at udvikle standarderne ved at deltage i udvalget.

Udvalget er bl.a. ansvarlig for DS 469:2013 Varme og-køleanlæg i bygninger, der er styrende ved krav i Bygningsreglement BR 10 og har en tæt relation til europæiske system- og produktstandarder. Udvalgets strategi er at sikre et konsistent norm- og standardsæt af danske, europæiske og internationale standarder inden for bygningers varmesystemer.