Webinar 12. april 2023, kl. 09:00-11:00

Hvad kommer til at ske inden for BIM og standardisering?

Få et indblik i, hvad der sker inden for standardisering på BIM-området, og hvordan det kan give værdi for virksomheder i byggeriet at deltage i standardiseringsarbejdet.

Oversigt

På dette webinar får du et overblik over nye og kommende standarder på BIM-området, og hvordan standarderne kan bruges til at øge værdien af at arbejde med data (informationer) og udvikle forretningen henimod smartere digitalisering. Vi kommer også til at diskutere vigtigheden af at gøre det enklere at dele informationer mellem byggeriets aktører – ikke mindst de små og mellemstore virksomheder. Desuden kommer vi ind på fordelene ved at deltage i Dansk Standards udvalg for BIM, S-808, og hvordan det at bruge standarder og værktøjer kan bidrage til at styrke din virksomheds digitale kompetencer.

Målgruppen for webinaret er alle offentlige og private virksomheder, store som små, der gerne vil eller er gået i gang med at arbejde med digital information i forhold til kvalitetsstyring og forretningsudvikling, men som ikke nødvendigvis har det store overblik, over hvilke standarder der kan hjælpe virksomheden i gang med dette.

Du kan læse mere om udvalgets arbejde her: https://www.ds.dk/s-808

Det får du ud af at deltage i webinaret

  • Kendskab til standardisering indenfor BIM-området.
  • Forståelse for, hvorfor det er vigtigt at arbejde systematiseret med digitalisering i forhold til informationshåndtering.
  • Viden om, hvordan arbejdet med standarder og standardisering kan give værdi for din virksomhed.
  • Indblik i, hvilken muligheder det giver at arbejde mere struktureret med BIM-standarder og værktøjer.

Målgruppe

Virksomheder der gerne vil eller er gået i gang med at arbejde struktureret med digital information i forhold til kvalitetsstyring og forretningsudvikling.

Kontakt

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Alexander Mollan Bohn Christiansen, konsulent i Dansk Standard på amc@ds.dk eller på tlf.: 28 86 56 35.

Program

  • 09.00 Velkomst og introduktion til S-808 v/ Alexander Mollan, konsulent, Dansk Standard
  • 09.10 Nyt om BIM-standardisering og et nærmere kig på ”Materialeproducenternes kommende data dictionaries i henhold til DS/EN ISO 23386 og 23387” v/ Peter Bo Olsen, Standardiseringsekspert, Molio
  • 9.50 Spørgsmål
  • 10.05 Værdien af at arbejde struktureret i forhold til informationshåndtering v/ Svend Roed Larsen, projektansvarlig, Randers Tegl A/S, Peter Bo Olsen, Molio og Alexander Mollan, Dansk Standard
  • 10.45 Spørgsmål og afrunding
  • 11.00 Tak for i dag