Indflydelse

Få indflydelse på fremtidens krav i din branche

Ved at deltage i et udvalg hos Dansk Standard får din virksomhed et forspring, der giver direkte konkurrencefordele.

Derfor skal du deltage
Kerneydelser

Se, hvad vi kan gøre for din virksomhed

Dansk Standard sælger standarder, kurser og konsulentydelser, og vi fremmer viden om standarder – og deres værdi. Se vores produkter og ydelser her.

Det tilbyder vi

Nyheder

 • Læs mere

  På adventure-ferie med standarder

  Er du en af dem, der vil have sved på panden på din ferie? Hvad end du bruger dine ferieuger på trekking, mountainbike eller rafting, er standarder med til at sænke risikoen – men stadig med spændingen intakt.

 • Læs mere

  Ved du noget om sikkerhed indenfor legetøj?

  Standarden for sikkerhedskrav til legetøj, DS/EN 71-2, skal revideres med det formål at opnå en endnu højere sikkerhed i forhold til brandfare – særligt med henblik på udklædningstøj.

 • Læs mere

  Standarder hjælper med at skabe sikkerhed på legepladser

  Når en ny legeplads skal anlægges – eller når en gammel skal ses efter i sømmene - er der mange ting at tage højde for. Her spiller standarder en vigtig rolle for at sikre den sjove leg under sikre forhold. Legepladsstandarderne fungerer desuden som lovkrav i Bygningsreglementet, så hvis du arbejder med legepladser, bør du sikre dig, at du overholder standardernes krav.

Vær på forkant med udviklingen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på det næste store inden for dit fagområde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Services

 • Gratis overvågning
  Standard på bord standarder

  Få gratis overvågning af standarder

  Standarder udgives og revideres konstant. Tilmeld dig vores overvågningsservice, hvor du holdes ajour med standarder, som har din interesse.

Aktuelt

 • Elsikkerhed
  Elektriske ledninger Elinstallation

  Vær forberedt på den nye installationsbekendtgørelse

  Den nye elsikkerhedslov og de underliggende bekendtgørelser har medført, at man skal bruge de europæiske standarder. For at gøre det nemt for dig, kan du nu få elektronisk adgang til de mere end 40 europæiske standarder i DS/HD 60364-serien.

Lær mere om

 • Lær mere om informationssikkerhed
  Hængelås it

  Informationssikkerhed

  Et øget antal danske virksomheder oplever at blive udsat for cyberangreb. Samtidig stiller lovgivningen nye krav til virksomhedernes databeskyttelse. Vil du blive bedre rustet til at håndtere informationssikkerheden i din organisation?