Diplomkursus

Arbejdsmiljøledelse ISO 45001 Online Diplomkursus - 3 dage

På tre dage præsenteres du for indholdet i ISO 45001:2018 standarden og lærer samtidig, hvordan de enkelte krav efterleves i praksis. Kurset foregår online.

Vil du hellere på fysisk kursus?

Oversigt

På tre dage præsenteres du for indholdet i ISO 45001:2018 standarden og lærer samtidig, hvordan de enkelte krav efterleves i praksis. Kurset tager dig igennem de forskellige faser af implementering af et effektivt ledelsessystem for arbejdsmiljøledelse samt de udfordringer, der ligger i overgangen fra OHSAS 18001 til den nye ISO 45001.

Arbejdsmiljøledelse er i dag af stor betydning for alle organisationer - offentlige som private. ISO 45001 standarden er udviklet som en hjælp til organisationers sikring af deres organisations arbejdsmiljøledelse.

Kurset foregår via Microsoft Teams.

Kurset giver dig

  • Overblik og forståelse af arbejdsmiljøledelse som begreb og kravene i ISO 45001-standarden
  • Metodik til implementering af ISO 45001 i din egen organisation
  • Værktøjer til forberedelse, etablering, evaluering og forbedring af et ledelsessystem for arbejdsmiljøledelse
  • Inspiration til arbejdsmiljøarbejdet via øvelser og gruppearbejde med kursets øvrige deltagere
  • Et eksamensbevis på de erhvervede kompetencer (ved beståelse)

Målgruppe

Kurset er målrettet ledere og medarbejdere, som har til opgave at planlægge, udrulle, vedligeholde eller forbedre et ledelsessystem efter ISO 45001-standarden.

Underviser

Kristian Glæsel er medforfatter og den danske oversætter af OHSAS 18001:2008 og udnævnt international convener for udviklingen af ISO 45001 standard, og dermed en af Danmarks mest erfarne auditorer og fortolkere af håndtering og implementering af ledelsessystemer.

Kristian Glæsel benyttes ofte internationalt som foredragsholder på større konferencer fx ved EXPO 2015 i Milano og ved International Masterclass i Sydney i 2016.

Program

Følger snarest