Webinar d. 24. marts, kl. 13.00 – 14.30

CCS og Power-to-X – status og muligheder for indflydelse på de kommende markedsvilkår

Få et indblik i den aktuelle status på CCS-området, og hør hvordan du gennem standardisering kan få konkret indflydelse på den igangværende udvikling af rammevilkårene for CCS-området og PtX-værdikæden.

Oversigt 

Power-to-X og CCS er to områder, der skal hjælpe med at nå målet om at reducere CO2-udledningen med 70 % inden 2030. Samtidig er det også to områder med store danske forretningsmuligheder, som lige nu befinder sig i en afgørende fase.

Standardisering kommer til at spille en afgørende rolle for udvikling af markedet, og lige nu er de fremtidige standarder i gang med at blive udviklet – og du kan få indflydelse på, hvad de kommer til at indeholde.

På vores webinar har vi inviteret Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet til at give dig en status på, hvad der sker på CCS-området lige nu. Derudover kommer Better Wells og fortæller om det igangværende arbejde med at revidere standarden for CO2-lagring i undergrunden. Og da Regeringen netop har en ambition om, at vi skal være Europas lagerplads for CO2, er det en standard, som får konkret betydning for Danmark.

Afslutningsvis vil vi give en kort introduktion til nogle af de mange standardiseringsinitiativer, som er i gang på PtX og CCS-området, samt give dig et overblik over, hvilke standarder du kan få indflydelse på lige nu -samt ikke mindst hvordan, du får indflydelse.

Det får du ud af det

  • Status på Regeringens planer for CCS-området
  • Indblik i, hvordan du kan få aktiv indflydelse på udviklingen af igangværende og kommende standarder for PtX og CCS

Målgruppe

Alle, der har interesse i PtX-værdikæden og i CCS-området – virksomheder såvel som offentlige myndigheder og forskningsinstitutioner.

Kontakt

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Brian Brink Larsen, seniorkonsulent i Dansk Standard på bbl@ds.dk eller på tlf.: 53 78 19 80.

Program

  • Overblik over standardiseringsinitiativer på PtX og CCS-området v/Brian Brink Larsen, seniorkonsulent i Dansk Standard
  • Indblik i revisionen af standard for CO2 -lagring i undergrunden v/Katrine Wienberg, CEO & Founder i Better Wells
  • Status på CCS i Danmark v/Katrine Thomsen, souschef i Klima, Forsynings- og Energiministeriet