Fagområde

Sundhed og medico

Næsten ligegyldigt, hvor man lader blikket falde i sundhedsvæsenet, er der standarder. Det er nemlig altafgørende for vores sikkerhed og sundhed at remedierne er i orden – og det er standarderne med til at sikre.

Udvalg om sundhed og medico

Om sundhed og medico

Sundhed og medico er brancher, der vedrører de fleste borgere på den ene eller anden måde. Hvad end der er tale om medicinsk udstyr på hospitalerne eller hygiejnisk udførsel af tatoveringer, er det altafgørende, at vi kan stole på produkterne, der bruges. Dét er standarder med til at sikre.

Der er standarder over alt i sundhedssektoren. Og det er der gode grunde til. Der kan nemlig være liv på spil, hvis fx rengøringen ikke er i orden på et hospital eller hvis der ikke er styr på hygiejnen, på en fabrik, der producerer medicin.

Seneste artikler om sundhed og medico

Se alle

18. august 2020

Der er hjælp at hente for producenter af stofmundbind

Et mundbind er ikke bare et mundbind – kvalitet og sikkerhed skal være i orden. En ny fælles europæisk vejledning kan hjælpe producenter af stofmundbind med at sikre dette. Vejledningen kan hentes gratis på Dansk Standards hjemmeside.

10. august 2020

Standarder for medicinsk beskyttelsesudstyr og forretningsrobusthed stilles gratis til rådighed

For at hjælpe de virksomheder, der producerer eller ønsker at producere vigtigt medicinsk beskyttelsesudstyr i kampen mod coronavirus, stiller Dansk Standard en række standarder gratis til rådighed.

29. april 2020

Hjælp til produktion af værnemidler

En ny quick guide fra Dansk Standard kan hjælpe virksomheder, der ønsker at producere eller importere værnemidler og medicinsk udstyr i forbindelse med Covid-19. Dansk Standard stiller også en række standarder på området gratis til rådighed.

22. april 2020

Sikre værnemidler er alfa og omega

Dansk Standard stiller i forbindelse med COVID-19-krisen en række standarder for medicinsk beskyttelsesudstyr gratis til rådighed for virksomheder, der producerer værnemidler. Det er nemlig vigtigt, at kvaliteten og sikkerheden er i orden.