Har du en mening om fremtidig miljøledelse?

15. september 2021

Har du en mening om fremtidig miljøledelse?

Brugere og andre interessenter med kendskab til eller interesse i ISO 14000-serien har nu mulighed for at påvirke kommende versioner af standarderne for miljøledelse.

Den tekniske komité, som arbejder med standarderne for miljøledelse i ISO 14000-serien og relaterede ISO-standarder, giver nu brugere og interessenter mulighed for at deltage i en undersøgelse, som skal give indsigt i brugernes behov samt forslag til fremtidige forbedringer til miljøledelsessystemerne.

I undersøgelsen tilgodeses både aktuelle, centrale emner, og hvilke udfordringer deltagerne mener der bør tages højde for fremover inden for miljøledelse.

Undersøgelsen er rettet mod brugere samt andre personer med arbejdskendskab eller interesse i ISO 14001, fx certificeringsorganer, reguleringsorganer, forskningsinstitutioner, handel, foreninger, branchegrupper og lign.

Spørgeskemaet bør ikke tage mere end 20 minutter at udfylde. Svar kan dog gemmes undervejs, så man kan vende tilbage til undersøgelsen på et senere tidspunkt. Alle deltagere vil være anonyme.

Det anbefales at benytte en computer til at udfylde spørgeskemaet pga. formateringen af nogle af spørgsmålene. Det er dog muligt at deltage via en mobilenhed.

Undersøgelsen løber frem til den 13. november 2021, og resultaterne af undersøgelsen vil blive offentliggjort på websiden for ISO/TC 207/SC 1.

Følg dette link for at gå til undersøgelsen:
https://rit.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_ezWLovidsdRn7Lw

 

Kontakt

Kasper Hillgaard Mühlbach
Kasper Hillgaard Mühlbach Chefkonsulent | Chief Consultant
Sekretariater, udvalg og netværk I
E: kahm@ds.dk
T: 39 96 62 41

Se også

Mindsket klimaaftryk og skærpet forretningsstrategi med miljøledelse

02. december 2021

Mindsket klimaaftryk og skærpet forretningsstrategi med miljøledelse

Den danske virksomhed Nowocoat arbejder aktivt med ISO 14001 som en del af kerneforretningen, hvilket sikrer dem både ansvarlig og økonomisk vækst.

Bæredygtighedskurser er i høj kurs

26. april 2021

Flere og flere vil arbejde med bæredygtighed – og kunne dokumentere indsatsen

Et stigende antal virksomheder efterspørger konkrete værktøjer til at arbejde strategisk og systematisk med bæredygtighed og FN’s verdensmål. Derfor sætter Dansk Standard fortsat flere bæredygtighedskurser på programmet.

Webinar om hvordan du arbejder systematisk med FN’s verdensmål

05. februar 2021

Webinar om hvordan du arbejder systematisk med FN’s verdensmål

CLEAN og Dansk Standard inviterer til webinar for virksomheder om at bruge standarder som redskaber til at arbejde med FN’s verdensmål.

Offentlige udbud stiller krav om grønne standarder

12. januar 2021

Offentlige udbud stiller krav om grønne standarder

Klima- og miljøhensyn spiller allerede i dag en rolle i danske offentlige udbud. Det viser en ny rapport, der indikerer, at knap halvdelen af udbuddene inddrager klima- og miljøhensyn ved bl.a. at stille krav om grønne standarder.