Læs og kommenter udkastet til 'Guide for bæredygtig, digital omstilling'

Vær med til at sætte dit præg på, hvordan vi bedst understøtter udviklingen af smarte og bæredygtige byer og samfund i Danmark med fælles retningslinjer og vejledning.

Med udgangspunkt i danske interesser og globale dynamikker er Dansk Standard i samarbejde med Erhvervsstyrelsen og Smart City Cluster Denmark ved at udarbejde en dansk guide for smarte og bæredygtige byer og samfund. Guiden samler i kort form anbefalinger for både ledelse og teknologi.

Guiden er i offentlig høring og kommentering i perioden 9. – 23. november 2020, og vi inviterer i den periode danske interessenter til at komme med deres kommentarer til Guiden.

Ved at udfylde nedenstående formular har du mulighed for at komme med dine betragtninger, spørgsmål og forbedringsforslag. Har du mere end 5 forslag, kan du enten sende formularen mere end én gang, eller du kan anvende kommenteringsskabelonen, som du finder i højre side. Anvender du kommenteringsskabelonen, bedes du sende denne til Signe Annette Bøgh på sab@ds.dk indenfor høringsperioden.

Guiden kan ligeledes downloades ved at klikke på linket i højre side.

HØRING ER LUKKET FOR SVAR

 


Privatlivspolitik

Læs hvordan vi indsamler og behandler data i vores privatlivspolitik.

Kontakt

Signe Annette Bøgh
Signe Annette Bøgh Konsulent | Consultant
Afdeling for international politik og kursus
E: sab@ds.dk
T: 39966228

 

Dokumenter