Kurser i QHSE - Ledelsessystemer

Styrk dine kompetencer og strategiske værktøjer inden for ledelsessystemer med vores praktisk orienterede kurser, baseret på et bredt udvalg af ledelsesstandarder inden for bl.a. ISO 9001, 14001, 27001, 45001 og 50001.

Kurser i kvalitetsledelse - ISO 9001

Kurser i kvalitetsledelse - ISO 9001

Skab resultater med 9001 som ledelsesværktøj. Skab et solidt fundament for kvalitetsledelse i din organisation, og styrk dine færdigheder gennem praktisk orienterede kurser, som bidrager til effektiv udvikling og optimering af jeres kvalitetsledelsessystem.

Kurser i miljøledelse - ISO 14001

Kurser i miljøledelse - ISO 14001

Få hjælp til at konkretisere jeres arbejde med bæredygtighed, cirkulær økonomi og FN’s verdensmål med vores ISO 14001 kurser, og opnå de mål, som du og din virksomhed har sat jer for.

Kurser i informationssikkerhed - ISO 27000-serien

Kurser i informationssikkerhed - ISO 27000-serien

Få jeres informationssikkerhed i orden. Vi har flere kurser inden for ISO 27000-serien, lige fra når man ønsker at implementere ISO 27001, til man ønsker at gå i dybden med de tilhørende standarder.

Kursus i arbejdsmiljøledelse - ISO 45001

Kursus i arbejdsmiljøledelse - ISO 45001

På dette to-dages diplomkursus præsenteres du for indholdet i ISO 45001:2018 standarden og lærer samtidig, hvordan de enkelte krav tolkes og anvendes i praksis.

Kurser i energiledelse - ISO 50001

Kursus i energiledelse - ISO 50001

Kurset præsenterer dig for indholdet i ISO 50001-standarden og lærer dig samtidig, hvordan de enkelte krav efterleves i praksis. Kurset tager dig igennem de forskellige faser ved implementering af et ledelsessystem for energi.

Diplomkursus i etablering af et ledelsessystem

Diplomkursus i etablering af et ledelsessystem

Hvor starter man egentlig, når man skal i gang med at implementere et ledelsessystem inden for miljø, kvalitet eller arbejdsmiljø og eventuelt skal certificeres? På dette kursus får du hjælp til at strukturere processen med at etablere og drive et ledelsessystem med udgangspunkt i din virksomheds behov og kontekst.

Intern audit

Intern audit

Skab resultater med god auditledelse. Styrk dine auditfærdigheder gennem vores praktisk orienterede kurser som bidrager til effektiv implementering og udvikling af virksomhedens kvalitetsledelsessystem.

Ligestilling og diversitet DS 5001 - Sådan anvender du standarden

Kursus i ligestilling og diversitet - DS 5001

På dette kursus præsenteres du for den nye standard Ledelsessystem for ligestilling og diversitet. På kurset får du overblik over kravene i standarden og eksempler på hvordan kravene omsættes i praksis. 

Ledelsessystemer

Ledelsessystemet behandler alle de emner, som en ledelse bør forholde sig til, og er med til at skabe systematik i, hvordan ledelsen leder sin virksomhed. Mange virksomhedsledere får ro i maven, når de implementerer et ledelsessystem, fordi de ved, at der er styr på de forhold, man ellers uønsket vil kunne blive viklet ind i.

For mange virksomheder i Danmark er det næsten blevet et almindeligt krav, at man som leverandør skal kunne dokumentere sin kvalitet, sin omgang med miljøet, arbejdsmiljøet, energiforbruget, fødevaresikkerheden etc. Med andre ord: kunne bevise, at der er styr på disse ting og helst i form af et certificeret ledelsessystem.

Vil du vide mere?

Signe Malberg
Signe Malberg Seniorkonsulent | Senior Consultant
Afdeling for international politik og kursus
E: smg@ds.dk
T: 39 96 61 69
Marianne Thorø Vidkjær
Marianne Thorø Vidkjær Chefkonsulent | Chief Consultant
Afdeling for international politik og kursus
E: mvi@ds.dk
T: 39 96 61 21