Miljøledelse – ISO 14001

At implementere miljøledelse ISO 14001 giver information om alt det, der kan have indflydelse på virksomhedens omdømme, fx ressourceforbrug, kemikalier, emissioner og andre miljøforhold.

Hvad er ISO 14001?

Miljøledelse - ISO 14001 bruges i dag af virksomheder og organisationer i alle størrelser, inden for alle brancher og sektorer, som et ledelsesværktøj til at styre håndtering af miljøpåvirkninger, reducere ressourceforbruget og give ledelsen overblik over virksomhedens miljøperformance.

Ved at indføre miljøledelse - ISO 14001 målretter I jeres indsats mod de væsentligste miljøforhold, f.eks. affald og kemikalier. I arbejder med forbedringer, der giver konkrete resultater – også på bundlinjen.

Hvad opnår din virksomhed med ISO 14001?

  • Besparelser på bundlinjen
  • Sikkerhed for at I overholder lovkrav
  • Dokumentation for jeres miljøindsats overfor miljømyndigheden og kunder
  • Forbedrede arbejdsgange
  • Prioritering og løbende forbedring af jeres miljøforhold

Få indflydelse på miljøledelse

Vær med  til at præge det nationale, europæiske og internationale standardiseringsarbejde for miljøledelse. Læs mere om vores standardiseringsudvalg, S-283, for miljøledelse.

Køb af ISO 14001

Køb standarden i vores webshop


Kom godt i gang med ISO 14001 – bliv undervist

Brug 3 timer eller en dag på at lære om miljøledelse - ISO 14001. 

Se kursusoversigt


Hvad kan Dansk Standard hjælpe dig med?

Vi hjælper din virksomhed gennem hele processen med at indføre miljøledelse. Vi tilbyder at kortlægge miljøforhold, opsætte mål og udarbejde handlingsplaner. Vi hjælper med at udarbejde procedurer og den øvrige nødvendige dokumentation og vi hjælper jer i gang med at få miljøledelsessystemet til at fungere optimalt.

Har du allerede et miljøledelsessystem, tilbyder vi et eftersyn, hvis du har brug for hjælp til, hvordan det kan optimeres. Vi udvikler og indfører også virksomhedstilpassede miljøledelsessystemer.

Certificering efter ISO 14001

Har du brug for et miljøledelsessystem, som gør det muligt at blive certificeret efter den internationale standard ISO 14001, rådgiver vi dig i, hvordan du indfører dette.

Få rådgivning og hjælp