Vær med til at revidere standarden for svømmebadsanlæg

09. april 2024

Vær med til at revidere standarden for svømmebadsanlæg

I slutningen af maj 2024 begynder revisionen af den danske standard for svømmebadsanlæg, DS 477. Standarden omfatter mange forskellige fagdiscipliner, som tilsammen skal sikre den bedst mulige vandkvalitet – og du kan være med til at revidere den.

DS 477 Svømmebadsanlæg omfatter bl.a. fagdiscipliner inden for byggeriet og stiller krav til design, projektering, nyopførelse og renovering af svømmebadsanlæg. Formålet er at tilstræbe den bedst mulige vandkvalitet samt at tilgodese sundhed og sikkerhed for de badende, det interne og eksterne miljø, anlæggenes holdbarhed og funktionsduelighed, personalets sikkerhed, lav miljøbelastning og lavt ressourceforbrug, ikke mindst på energiområdet.

DS 477 kan anvendes ved design og projektering af nye samt renovering af eksisterende svømmebadsanlæg, der er godkendelsespligtige i henhold til Miljøministeriets gældende bekendtgørelse § 2 (BEK nr 918 af 27/06/2016).

Vær med til at revidere standarden

Standarden hører under udvalget S-893 Svømmebade, men grundet behovet for at have forskellige fagligheder repræsenteret ved revisionen af standarden, kan du melde dig ind i et af nedenstående s-udvalg, med relevans for dit fagområde, hvis du vil være med til at revidere standarden:

Deltag i opstartsmøde om revision af DS 477

Den 21. maj 2024 kl. 14.00-16.00 afholder Dansk Standard et opstartsmøde, hvor vi samler interessenter inden for svømmebadsområdet og giver et indblik i det forestående arbejde med revision af DS 477. Tilmeld dig mødet her.

Få mere information

Vil du vide mere, kan du kontakte

Alexander Mollan Bohn Christiansen
Alexander Mollan Bohn Christiansen Konsulent | Consultant
Standardisering | Byggeri & Energi
E: amc@ds.dk
T: 39 96 62 37

Se også

Nu bliver det nemmere for events og begivenheder at arbejde strategisk med bæredygtighed

23. april 2024

Nu bliver det nemmere for events og begivenheder at arbejde strategisk med bæredygtighed

En ny udgave af standarden for bæredygtighed i event- og mødebranchen, ISO 20121, er netop udgivet. Den skal gøre det enklere for alle – lige fra SMV’er til sommerens olympiske lege i Paris – at sikre og dokumentere arbejdet med den bæredygtige om...

16. april 2024

Se eller gense morgenbriefing om det nye bygningsdirektiv

EU vil forbedre bygningers energieffektivitet. På denne briefing kan du se eller gense, hvad bygningsdirektivet betyder for Danmark, og hvordan vi kommer i gang med den næste danske renoveringsbølge.

Deltag i høringen af den reviderede betonstandard, DS 206:2024 (tidl. DS/EN 206 DK NA:2023)

15. april 2024

Deltag i høringen af den reviderede betonstandard, DS 206:2024 (tidl. DS/EN 206 DK NA:2023)

Den danske standard, DS 206:2024, der supplerer den europæiske standard DS/EN 206 for beton er netop sendt i høring efter, at den har gennemgået en revision. Den reviderede betonstandard får titlen DS 206:2024 og vil ligesom sin forgænger DS/EN 20...

12. marts 2024

Webinar om værktøjer til at arbejde med CØ i byggeriet

Se eller gense dette webinar, hvor du får overblik over standardisering inden for cirkulær økonomi i byggeriet, samt hvor og hvordan du kan få mere viden på området.